Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KENDOR.FC TheMysterius
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Ambarawa de bal. Hamzah is nu in balbezit. Hamzah passt de bal met de wreef. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatmiko geeft een lange en hoge pass. Hanafi is nu in balbezit. Pattinasarani verovert de bal door een tackle van achteren. Pattinasarani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KENDOR.FC - TheMysterius 1:0

28e minuut.
Salisbury is nu in balbezit. Yudha onderschept slim de pass. Yudha passt de bal in één keer door. Pattinasarani is nu in balbezit. Pattinasarani haalt uit met een fantastische trap. Togubu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KENDOR.FC 53%, TheMysterius 47%.
KENDOR.FC - TheMysterius 1:0

55e minuut.
Perdana kopt de bal weg. Rahman probeert de bal aan de voet te houden. Pattinasarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinasarani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KENDOR.FC - TheMysterius 2:0

60e minuut.
Lukito passt de bal met de wreef. Tanjung rent richting de bal. Tanjung passt de bal zonder na te denken. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KENDOR.FC - TheMysterius 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KENDOR.FC 60%, TheMysterius 40%.
KENDOR.FC - TheMysterius 2:1