Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream F.C. yantok
Main Taktik Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Darmeidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia met een sublieme pass. Novianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sundayana de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Guntara trapt de bal weg. Harmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Samsul zijn tegenspeler op de grond. Samsul krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Nurpijal heeft problemen om de bal te vangen. Harmanto verovert de bal door een tackle van achteren. Harmanto speelt de bal door. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - yantok 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 58%, yantok 42%.
Dream F.C. - yantok 1:0

59e minuut.
Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang passt de bal met de wreef. Samsul is nu in balbezit. Samsul draait met de bal, schiet en ... Sundayana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guntara bokst de bal weg.

71e minuut.
Nurpijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmanto rent richting de bal. Nurpijal verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang rent richting de bal. Him Tjiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream F.C. - yantok 1:1

76e minuut.
Jatmiko rent richting de bal. Warabas rent richting de bal. Warabas passt de bal in één keer door. Walian rent richting de bal. Walian schiet op doel. Toisuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Putro heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 56%, yantok 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream F.C. - yantok 1:1