Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream F.C. BadBoy
Main Taktik Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pramono bereikt de bal nog maar net als eerste. Pramono probeert naar een medespeler te passen. Rosadi is nu in balbezit. Rosadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - BadBoy 0:1

12e minuut.
Pramono is nu in balbezit. Pramono geeft een lange en hoge pass. Harmanto kopt de bal weg. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian draait met de bal, schiet en ... Hutajulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Klungelig pakt Rayar de bal. Rayar passt de bal zonder na te denken. Mahuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahuse geeft een hoge lob. Rayar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Walian kopt de bal weg. Novianto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rayar onderschept slim de pass. Rosadi rent richting de bal. Rosadi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guntara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Abdi is nu in balbezit. Abdi probeert naar een medespeler te passen. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian draait met de bal, schiet en ... Hutajulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hutajulu probeert naar een medespeler te passen. Harmanto kopt de bal weg. Warabas heeft problemen om de bal te vangen. Warabas geeft de bal voor. Walian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream F.C. - BadBoy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 57%, BadBoy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream F.C. - BadBoy 1:1

54e minuut.
Sundayana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mahuse met de inworp. Rayar rent richting de bal. Rayar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sundayana geeft een hoge lob. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibowo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walian raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Walian kan niet meer verder spelen. Suhanta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 37%, BadBoy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream F.C. - BadBoy 1:1