Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia Club yantok
532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Jatmiko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tambea met de inworp. Irianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Irianto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Darmeidi rent richting de bal. Soputan onderschept slim de pass. Soputan geeft een hoge lob. Sudjatmoko is nu in balbezit. Sudjatmoko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bonsapia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parengkuan komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Nurpijal onderschept slim de pass. Nurpijal geeft de bal voor. Daar is Ardiansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samsul rent richting de bal. Samsul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Club - yantok 0:1

45e minuut.
Ariyadi is nu in balbezit. Sudjatmoko verovert de bal door een tackle van achteren. Sudjatmoko passt de bal met de wreef. Supandi rent richting de bal. Supandi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Club 49%, yantok 51%.
Indonesia Club - yantok 0:1

56e minuut.
Nurpijal rent richting de bal. Tambea rent richting de bal. Nurpijal begaat een overtreding. Nurpijal krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ibrahim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Widakuweno met een snelle inworp. Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Widakuweno met een snelle inworp. Ardiansyah is nu in balbezit. Ariyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ariyadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Club - yantok 0:2

86e minuut.
Zulfikri met de inworp. Ardiansyah is nu in balbezit. Ariyadi is nu in balbezit. Ardiansyah onderschept slim de pass. Ardiansyah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Club 45%, yantok 55%.
Indonesia Club - yantok 0:2