Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belatjan Borneo Dream F.C.
1112 Tactiek Main Taktik
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Selamun geeft een lange en hoge pass. Hendrawan kopt de bal weg. Takwin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fadli rent richting de bal. Fadli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Hendrawan passt de bal met de wreef. Sandria rent richting de bal. Sandria passt de bal met de wreef. Fadli rent richting de bal. Fadli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belatjan Borneo - Dream F.C. 1:0

7e minuut.
Sundayana geeft de bal voor. Daar is Fuady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuady met een sublieme pass. Walian is nu in balbezit. Walian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Darwis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suyitno komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Guntara met een sublieme pass. Alaydrus kopt de bal weg. Klungelig pakt Abdi de bal. Hendrawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrawan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fuady passt de bal zonder na te denken. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buwono zijn tegenspeler op de grond. Buwono is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Luhulima speelt de bal door. Hendrawan is nu in balbezit. Hendrawan passt de bal met de wreef. Fadli rent richting de bal. Fadli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sandria passt de bal in één keer door. Fadli rent richting de bal. Hendrawan rent richting de bal. Hendrawan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sundayana de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 35%, Dream F.C. 65%.
Belatjan Borneo - Dream F.C. 1:0

50e minuut.
Gamayanto heeft problemen om de bal te vangen. Sandria is nu in balbezit. Sandria passt de bal met de wreef. Walian rent richting de bal. Walian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Luhulima trapt de bal weg. Alaydrus kopt de bal weg. Abdi heeft problemen om de bal te vangen. Hendrawan rent richting de bal. Hendrawan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zamrun passt de bal met de wreef. Zamzani is nu in balbezit. Warabas verovert de bal door een tackle van achteren. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Irwanto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belatjan Borneo - Dream F.C. 1:1

71e minuut.
Ponalya met een sublieme pass. Zamrun rent richting de bal. Selamun maakt een afschuwelijke overtreding. Selamun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 35%, Dream F.C. 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belatjan Borneo - Dream F.C. 1:1