Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yantok Sipit FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Prihantono geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widakuweno met een snelle inworp. Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi schiet op doel. Waluyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samsul is nu in balbezit. Samsul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yantok - Sipit FC 1:0

4e minuut.
Sutadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutadi speelt de bal door. Salim rent richting de bal. Buwono is nu in balbezit. Buwono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sutadi geeft de bal voor. Daar is Putro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toisuta rent richting de bal. Toisuta geeft een lange en hoge pass. Azis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Waluyan probeert naar een medespeler te passen. Bonsapia heeft problemen om de bal te vangen. Buwono speelt de bal door. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Toisuta met een harde bal richting middenveld. Ariyadi kopt de bal weg. Suherman kan de bal niet met de borst controleren. Samsul is nu in balbezit. Samsul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Estyaji met een snelle inworp. Prambadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prambadi met een sublieme pass. Salim is nu in balbezit. Salim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yantok 49%, Sipit FC 51%.
yantok - Sipit FC 1:0

47e minuut.
Widakuweno is nu in balbezit. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Widakuweno. Widakuweno krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Sutadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutadi passt de bal in één keer door. Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim onderschept slim de pass. Salim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Salim probeert de bal aan de voet te houden. Toisuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Salim met de inworp. Sutadi rent richting de bal. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bonsapia is nu in balbezit. Putro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia speelt de bal door. Samsul bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Buwono onderschept slim de pass. Buwono passt de bal zonder na te denken. Jatmiko is nu in balbezit. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yantok 31%, Sipit FC 69%.
yantok - Sipit FC 1:0