Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia Club Paguntaka FC
532 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Soputan rent richting de bal. Supandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soputan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudjatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudjatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Club - Paguntaka FC 1:0

23e minuut.
Irianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Irianto speelt de bal door. Ardiansyah probeert naar een medespeler te passen. Bintang rent richting de bal. Bintang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Irianto rent richting de bal. Aiboy is nu in balbezit. Aiboy met een sublieme pass. Sutamto rent richting de bal. Sutamto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aiboy is nu in balbezit. Aiboy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sukarja de bal. Sutamto rent richting de bal. Sutamto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Club 67%, Paguntaka FC 33%.
Indonesia Club - Paguntaka FC 1:0

62e minuut.
Matias speelt de bal door. Supandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supandi speelt de bal door. Sudjatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudjatmoko haalt uit met een fantastische trap. Kartaji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Club 38%, Paguntaka FC 62%.
Indonesia Club - Paguntaka FC 1:0