Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belatjan Borneo BadBoy
1112 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Alaydrus passt de bal met de wreef. Darwis is nu in balbezit. Darwis met een sublieme pass. Fadli rent richting de bal. Fadli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hendrawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrawan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Darwis passt de bal in één keer door. Alaydrus rent richting de bal. Alaydrus probeert naar een medespeler te passen. Hendrawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrawan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belatjan Borneo - BadBoy 1:0

23e minuut.
Suyatno probeert naar een medespeler te passen. Mursadat rent richting de bal. Alaydrus rent richting de bal. Mursadat verovert de bal door een tackle van achteren. Mursadat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Suyatno is nu in balbezit. Darwis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suyatno. Suyatno krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gofur passt de bal zonder na te denken. Zamzani heeft problemen om de bal te vangen. Mursadat rent richting de bal. Mursadat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 44%, BadBoy 56%.
Belatjan Borneo - BadBoy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 47%, BadBoy 53%.
Belatjan Borneo - BadBoy 1:0