Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
loster FC Parlilitan Village
Normal Tactiek 433 ORI
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Asmat kopt de bal weg. Irawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Irawan geeft de bal voor. Asmat is nu in balbezit. Asmat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Sitorus de bal. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo passt de bal zonder na te denken. Asmat heeft problemen om de bal te vangen. Asmat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tamaela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Putiray verovert de bal door een tackle van achteren. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo haalt uit met een fantastische trap. Zahorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Asmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitorus onderschept slim de pass. Sitorus met een sublieme pass. Castanheira is nu in balbezit. Castanheira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
loster - FC Parlilitan Village 0:1

19e minuut.
Prayuna rent richting de bal. Asmat onderschept slim de pass. Asmat geeft een lange en hoge pass. Adiprasetyo rent richting de bal. Adiprasetyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
loster - FC Parlilitan Village 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loster 48%, FC Parlilitan Village 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
loster - FC Parlilitan Village 1:1

47e minuut.
Solecki passt de bal zonder na te denken. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sitorus de bal. Sitorus geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Subarkah met een harde bal richting middenveld. Tamaela probeert de bal met de borst te controleren. Sitorus begaat een overtreding. Sitorus krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Irawan geeft een hoge lob. Inworp. Amin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adiprasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiprasetyo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pineda geeft de bal voor. Inworp. Fachul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tamaela is nu in balbezit. Tamaela geeft een hoge lob. Daar is Diler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asmat rent richting de bal. Asmat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Asmat is nu in balbezit. Adiprasetyo is nu in balbezit. Rahmad begaat een overtreding. Rahmad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loster 60%, FC Parlilitan Village 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
loster - FC Parlilitan Village 1:1