Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.16 [del]
  • Stadion: Hadi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2808
Hadi Ms-Chill Khecill-Aji
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Mukti geeft de bal voor. Hasibuan speelt de bal door. Daar is Pranata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudjito onderschept slim de pass. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hadi - Ms-Chill Khecill-Aji 0:1

35e minuut.
Andrean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucipto verovert de bal door een tackle van achteren. Sucipto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Suherman de bal. Suherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Musafri met een snelle inworp. Kartasas mita is nu in balbezit. Kartasas mita geeft de bal voor. Djuanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Djuanda geeft een lange en hoge pass. Sanusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hadi 64%, Ms-Chill Khecill-Aji 36%.
Hadi - Ms-Chill Khecill-Aji 0:1

61e minuut.
Arbi verovert de bal door een tackle van achteren. Musafri rent richting de bal. Musafri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rudjito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudjito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nurdiansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdiansyah geeft een lange en hoge pass. Mukti met een sublieme pass. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hadi 64%, Ms-Chill Khecill-Aji 36%.
Hadi - Ms-Chill Khecill-Aji 0:1