Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grogol FC FC Parlilitan Village
Normal Tactiek 433 ORI
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Iswandi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musafri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi geeft een lange en hoge pass. Zahorski bokst de bal weg. Soejandri springt en kopt de bal. Zahorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zahorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soejandri rent richting de bal. Soejandri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - FC Parlilitan Village 1:0

15e minuut.
Darusman onderschept slim de pass. Darusman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Irawan de bal. Soejandri rent richting de bal. Soejandri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Sampoerna met een sublieme pass. Darusman bereikt de bal nog maar net als eerste. Darusman probeert naar een medespeler te passen. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - FC Parlilitan Village 2:0

27e minuut.
Sampoerna probeert naar een medespeler te passen. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Irawan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana geeft een hoge lob. Daar is Nurdiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castanheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanheira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Diler is nu in balbezit. Soejandri onderschept slim de pass. Soejandri passt de bal in één keer door. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Fică de bal. Sampoerna rent richting de bal. Sampoerna geeft een hoge lob. Soejandri rent richting de bal. Soejandri draait met de bal, schiet en ... Zahorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 31%, FC Parlilitan Village 69%.
Grogol FC - FC Parlilitan Village 2:0

65e minuut.
Soejandri schiet op doel. Doeltrap. Zahorski met een harde bal richting middenveld. Darusman geeft de bal voor. Harun kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zahorski trapt de bal weg. Darusman kopt de bal weg. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soejandri rent richting de bal. Soejandri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 35%, FC Parlilitan Village 65%.
Grogol FC - FC Parlilitan Village 2:0