Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheAxePahlawan Ms-Chill Khecill-Aji
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kabagaimu rent richting de bal. Mukti verovert de bal door een tackle van achteren. Mukti geeft een hoge lob. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Titaley passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rudjito de bal. Rudiyanto onderschept slim de pass. Nainggolan onderschept slim de pass. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nainggolan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Priyanto komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Musafri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurdiansyah met de inworp. Priyanto is nu in balbezit. Priyanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 53%, Ms-Chill Khecill-Aji 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TheAxePahlawan - Ms-Chill Khecill-Aji 0:0

62e minuut.
Priyanto is nu in balbezit. Nur`afiq rent richting de bal. Met opzet legt Priyanto zijn tegenspeler op de grond. Priyanto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Sirajuddin passt de bal met de wreef. Titaley bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cahyono naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Nurdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiansyah geeft de bal voor. Daar is Nur`afiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukti rent richting de bal. Mukti passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 62%, Ms-Chill Khecill-Aji 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TheAxePahlawan - Ms-Chill Khecill-Aji 0:0