Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.16 [del]
  • Stadion: pras Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
pras FC Parlilitan Village
Normal Tactiek 433 ORI
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Saefullah geeft een hoge lob. Hasanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariyadi rent richting de bal. Ariyadi haalt uit met een fantastische trap. Cahyadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Saefullah probeert naar een medespeler te passen. Ariyadi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diler. Ariyadi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Makatindu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

25e minuut.
Saefullah verovert de bal door een tackle van achteren. Saefullah met een sublieme pass. Wasfle rent richting de bal. Wasfle draait met de bal, schiet en ... Cahyadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Saefullah verovert de bal door een tackle van achteren. Saefullah met een sublieme pass. Ariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariyadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pras - FC Parlilitan Village 1:0

32e minuut.
Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Rohdiana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rohdiana is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Rahmad geeft de bal voor. Solecki kopt de bal weg. Makatindu is nu in balbezit. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pras 49%, FC Parlilitan Village 51%.
pras - FC Parlilitan Village 1:0

48e minuut.
Tumena bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaga onderschept slim de pass. Karaga passt de bal met de wreef. Prayuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prayuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wasfle met een sublieme pass. Makatindu speelt de bal door. Ariyadi heeft problemen om de bal te vangen. Wasfle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pras - FC Parlilitan Village 2:0

57e minuut.
Nuriana geeft de bal voor. Rahmad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ashari de bal. Solecki rent richting de bal. Solecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumena begaat een overtreding. Solecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sitorus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prayuna heeft problemen om de bal te vangen. Castanheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanheira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pras - FC Parlilitan Village 2:1

76e minuut.
Tumena heeft problemen om de bal te vangen. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki speelt de bal door. Castanheira rent richting de bal. Castanheira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ashari speelt de bal door. Sitorus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitorus geeft een hoge lob. Castanheira rent richting de bal. Castanheira haalt uit met een fantastische trap. Nurpijal bokst de bal weg.

84e minuut.
Karaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nurpijal speelt de bal door. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle draait met de bal, schiet en ... Diler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pras - FC Parlilitan Village 3:1

89e minuut.
Kalla onderschept slim de pass. Kalla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diler de bal. Ariyadi rent richting de bal. Ariyadi haalt uit met een fantastische trap. Cahyadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pras 48%, FC Parlilitan Village 52%.
pras - FC Parlilitan Village 3:1