Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grogol FC loster
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Adiprasetyo passt de bal in één keer door. Asmat rent richting de bal. Sofyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Asmat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adiprasetyo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - loster 0:1

6e minuut.
Putiray is nu in balbezit. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo passt de bal met de wreef. Asmat is nu in balbezit. Asmat schiet op doel. Asmuruf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Darusman geeft een lange en hoge pass. Putiray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suwandi met een sublieme pass. Soejandri rent richting de bal. Soejandri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sofyan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fachul rent richting de bal. Fachul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 53%, loster 47%.
Grogol FC - loster 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Sampoerna de bal. Adiprasetyo rent richting de bal. Adiprasetyo passt de bal in één keer door. Asmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Musafri neemt de hoekschop. Basri is nu in balbezit. Basri passt de bal met de wreef. Daar is Suwandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soejandri rent richting de bal. Soejandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Alkatiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basri is nu in balbezit. Basri speelt de bal door. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alkatiri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fachul met een snelle inworp. Adiprasetyo rent richting de bal. Adiprasetyo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Asmuruf met een harde bal richting middenveld. Suwandi is nu in balbezit. Putiray is nu in balbezit. Suwandi verovert de bal door een tackle van achteren. Suwandi draait met de bal, schiet en ... Subarkah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grogol FC - loster 1:1

68e minuut.
Soejandri probeert naar een medespeler te passen. Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmat verovert de bal door een tackle van achteren. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sofyan is nu in balbezit. Sofyan geeft een lange en hoge pass. Saleh is nu in balbezit. Saleh geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gumelar speelt de bal door. Adiprasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiprasetyo passt de bal zonder na te denken. Asmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - loster 1:2

76e minuut.
Klungelig pakt Putiray de bal. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo probeert naar een medespeler te passen. Asmat rent richting de bal. Asmat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 47%, loster 53%.
Grogol FC - loster 1:2