Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hadi TheAxePahlawan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Sandria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandria geeft de bal voor. Daar is Rudiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endang rent richting de bal. Endang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rudiyanto is nu in balbezit. Kartasas mita onderschept slim de pass. Kartasas mita met een sublieme pass. Endang is nu in balbezit. Endang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hadi - TheAxePahlawan 1:0

17e minuut.
Rudiyanto geeft de bal voor. Inworp. Djuanda met een snelle inworp. Endang rent richting de bal. Endang draait met de bal, schiet en ... Kasim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Endang onderschept slim de pass. Suherman is nu in balbezit. Darmeidi verovert de bal door een tackle van achteren. Endang onderschept slim de pass. Endang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hadi 50%, TheAxePahlawan 50%.
Hadi - TheAxePahlawan 1:0

83e minuut.
Kartasas mita is nu in balbezit. Kartasas mita passt de bal zonder na te denken. Endang heeft problemen om de bal te vangen. Endang draait met de bal, schiet en ... Rudiyanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rudiyanto met een harde bal richting middenveld. Pranata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranata met een sublieme pass. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Djuanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Endang bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang probeert naar een medespeler te passen. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hadi - TheAxePahlawan 2:0

87e minuut.
Mardiansyah is nu in balbezit. Soetrisno is nu in balbezit. Musafri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Musafri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hadi 42%, TheAxePahlawan 58%.
Hadi - TheAxePahlawan 2:0