Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ms-Chill Khecill-Aji Grogol FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Musafri is nu in balbezit. Azhari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musafri. Musafri krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Soejandri rent richting de bal. Arbi onderschept slim de pass. Arbi met een sublieme pass. Azhari bereikt de bal nog maar net als eerste. Azhari geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ms-Chill Khecill-Aji - Grogol FC 1:0

43e minuut.
Titaley probeert de bal aan de voet te houden. Suwandi rent richting de bal. Suwandi passt de bal met de wreef. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri schiet op doel. Sanusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ms-Chill Khecill-Aji 42%, Grogol FC 58%.
Ms-Chill Khecill-Aji - Grogol FC 1:0

50e minuut.
Arbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mukti is nu in balbezit. Darusman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darusman krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Klungelig pakt Titaley de bal. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi passt de bal in één keer door. Soejandri rent richting de bal. Soejandri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sampoerna passt de bal in één keer door. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri passt de bal zonder na te denken. Suwandi rent richting de bal. Suwandi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ms-Chill Khecill-Aji 50%, Grogol FC 50%.
Ms-Chill Khecill-Aji - Grogol FC 1:0