Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.16 [del]
  • Stadion: Hadi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3097
Hadi pras
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Yani bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang is nu in balbezit. Yani begaat een overtreding. Endang moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Endang kan niet meer verder spelen. Zaini komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Yani controleert de bal met de borst. Zaini rent richting de bal. Zaini passt de bal zonder na te denken. Suherman rent richting de bal. Suherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sucipto rent richting de bal. Sucipto geeft een hoge lob. Ashari heeft problemen om de bal te vangen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman schiet op doel. Nurpijal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kartasas mita rent richting de bal. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kartasas mita. Kartasas mita krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kalla is nu in balbezit. Kalla passt de bal in één keer door. Djuanda is nu in balbezit. Yani geeft de bal voor. Ariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zaini met een sublieme pass. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Makatindu is nu in balbezit. Suherman onderschept slim de pass. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hadi 50%, pras 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hadi - pras 0:0

59e minuut.
Wasfle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle speelt de bal door. Pranata is nu in balbezit. Ariyadi onderschept slim de pass. Ariyadi schiet op doel. Nur`afiq bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kalla geeft de bal voor. Hasibuan kopt de bal weg. Pribadi heeft problemen om de bal te vangen. Ariyadi rent richting de bal. Ariyadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hadi 46%, pras 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hadi - pras 0:0