Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grogol FC Hadi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Musafri is nu in balbezit. Basri onderschept slim de pass. Basri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soejandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soejandri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Darusman is nu in balbezit. Darusman speelt de bal door. Soejandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Zaini met een sublieme pass. Djuanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Djuanda geeft een hoge lob. Suherman is nu in balbezit. Suherman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sucipto verovert de bal door een tackle van achteren. Sucipto met een sublieme pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel. Asmuruf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - Hadi 0:1

43e minuut.
Suwandi speelt de bal door. Soejandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soejandri verovert de bal door een tackle van achteren. Soejandri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 39%, Hadi 61%.
Grogol FC - Hadi 0:1

50e minuut.
Pranata kopt de bal weg. Daar is Pribadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soejandri rent richting de bal. Soejandri haalt uit met een fantastische trap. Nur`afiq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grogol FC - Hadi 1:1

78e minuut.
Suherman onderschept slim de pass. Zaini rent richting de bal. Darusman maakt een afschuwelijke overtreding. Darusman krijgt een gele kaart. Zaini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zaini kan niet meer verder spelen. Mahfud komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hasibuan heeft problemen om de bal te vangen. Hasibuan probeert naar een medespeler te passen. Suwandi is nu in balbezit. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Musafri geeft een lange en hoge pass. Djuanda is nu in balbezit. Sampoerna met een sublieme pass. Suherman is nu in balbezit. Suherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Alkatiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Djuanda is nu in balbezit. Djuanda passt de bal zonder na te denken. Suherman is nu in balbezit. Suherman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 54%, Hadi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grogol FC - Hadi 1:1