Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Parlilitan Village Indonesia Fc
433 ORI Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana geeft de bal voor. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaga is nu in balbezit. Karaga haalt uit met een fantastische trap. Tabrani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rohdiana rent richting de bal. Rohdiana geeft een lange en hoge pass. Solecki kopt de bal weg. Castanheira heeft problemen om de bal te vangen. Castanheira schiet op doel. Tabrani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang verovert de bal door een tackle van achteren. Endang met een sublieme pass. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Parlilitan Village 53%, Indonesia Fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Parlilitan Village - Indonesia Fc 0:0

47e minuut.
Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma speelt de bal door. Saputra is nu in balbezit. Saputra haalt uit met een fantastische trap. Zahorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Saputra rent richting de bal. Saputra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Iswandi met de inworp. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki probeert naar een medespeler te passen. Sitorus geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rahmad verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmad speelt de bal door. Suryadi rent richting de bal. Rohdiana onderschept slim de pass. Rohdiana geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Castanheira bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Castanheira is nu in balbezit. Castanheira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Parlilitan Village - Indonesia Fc 1:0

87e minuut.
Iswandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sitorus is nu in balbezit. Sitorus met een sublieme pass. Castanheira is nu in balbezit. Castanheira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Parlilitan Village - Indonesia Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Parlilitan Village 55%, Indonesia Fc 45%.
FC Parlilitan Village - Indonesia Fc 2:0