Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia Fc FC Parlilitan Village
Normal Tactiek 433 ORI
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Batola kopt de bal weg. Saputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputra schiet op doel. Zahorski probeert wanhopig de bal te grijpen. Irawan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Fc - FC Parlilitan Village 1:0

10e minuut.
Saputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler onderschept slim de pass. Diler geeft de bal voor. Klungelig pakt Fică de bal. Fică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Endang is nu in balbezit. Rahmad onderschept slim de pass. Rahmad met een sublieme pass. Saputra rent richting de bal. Saputra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prayuna passt de bal zonder na te denken. Fică rent richting de bal. Solecki rent richting de bal. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Rahmad probeert naar een medespeler te passen. Solecki rent richting de bal. Solecki speelt de bal door. Castanheira is nu in balbezit. Castanheira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tabrani trapt de bal weg van het doel. Kesuma kopt de bal weg. Klungelig pakt Castanheira de bal. Castanheira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Fc 67%, FC Parlilitan Village 33%.
Indonesia Fc - FC Parlilitan Village 1:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prayuna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castanheira rent richting de bal. Castanheira schiet op doel. Endang probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indonesia Fc - FC Parlilitan Village 1:1

52e minuut.
Castanheira geeft de bal voor. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi probeert naar een medespeler te passen. Kesuma is nu in balbezit. Kesuma speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma onderschept slim de pass. Sitorus is nu in balbezit. Kesuma verovert de bal door een tackle van achteren. Kesuma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Fc - FC Parlilitan Village 2:1

60e minuut.
Castanheira rent richting de bal. Castanheira met een sublieme pass. Klungelig pakt Mardiansyah de bal. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Karaga is nu in balbezit. Karaga geeft een lange en hoge pass. Suryadi rent richting de bal. Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică geeft een lange en hoge pass. Tabrani bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Endang geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Supandi de bal onder controle te krijgen. Sitorus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castanheira de bal. Castanheira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Fc 53%, FC Parlilitan Village 47%.
Indonesia Fc - FC Parlilitan Village 2:1