Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheAxePahlawan Grogol FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Rudiyanto onderschept slim de pass. Darusman bereikt de bal nog maar net als eerste. Darusman passt de bal zonder na te denken. Soejandri rent richting de bal. Soejandri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Darmeidi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Christiawan komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Nur`afiq is nu in balbezit. Mardiansyah rent richting de bal. Sampoerna begaat een overtreding. Sampoerna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 52%, Grogol FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TheAxePahlawan - Grogol FC 0:0

52e minuut.
Rudiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi passt de bal in één keer door. Soejandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Soejandri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Musafri met een snelle inworp. Suwandi rent richting de bal. Musafri is nu in balbezit. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Darusman probeert naar een medespeler te passen. Musafri is nu in balbezit. Musafri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musafri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darusman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soejandri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - Grogol FC 0:1

70e minuut.
Sirajuddin met een snelle inworp. Rudiyanto geeft een hoge lob. Basri met een sublieme pass. Mardiansyah rent richting de bal. Mardiansyah schiet op doel. Asmuruf bokst de bal weg.

75e minuut.
Mardiansyah is nu in balbezit. Sampoerna verovert de bal door een tackle van achteren. Sampoerna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alkatiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subagio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sampoerna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alkatiri is nu in balbezit. Alkatiri probeert naar een medespeler te passen. Suwandi rent richting de bal. Suwandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Musafri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darusman rent richting de bal. Darusman probeert naar een medespeler te passen. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alkatiri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Subagio met een snelle inworp. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cahyono heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nurdiyanto trapt de bal weg. Nur`afiq kan de bal niet met de borst controleren. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 52%, Grogol FC 48%.
TheAxePahlawan - Grogol FC 0:1