Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ms-Chill Khecill-Aji Gamers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Solehan onderschept slim de pass. Solehan speelt de bal door. Andrean met een sublieme pass. Nurdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiansyah geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jufriyanto geeft een hoge lob. Inworp. Azhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasegem rent richting de bal. Hasegem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kuncoro geeft een hoge lob. Azhari rent richting de bal. Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Azhari onderschept slim de pass. Azhari speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Titaley verovert de bal door een tackle van achteren. Titaley geeft de bal voor. Daar is Arbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kuncoro is nu in balbezit. Handoyo is nu in balbezit. Handoyo passt de bal in één keer door. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

31e minuut.
Kuncoro is nu in balbezit. Handoyo onderschept slim de pass. Handoyo passt de bal met de wreef. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... Sanusi bokst de bal weg.

38e minuut.
Solehan geeft de bal voor. Iswantoro rent richting de bal. Iswantoro speelt de bal door. Yunus rent richting de bal. Yunus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kuncoro rent richting de bal. Handoyo is nu in balbezit. Handoyo passt de bal zonder na te denken. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Rudjito passt de bal in één keer door. Azhari rent richting de bal. Azhari geeft de bal voor. Titaley rent richting de bal. Titaley haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ms-Chill Khecill-Aji 50%, Gamers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ms-Chill Khecill-Aji - Gamers 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Yusuf de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuncoro. Yusuf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yusuf met een snel genomen vrije trap. Kotari bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus verovert de bal door een tackle van achteren. Yunus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Juanda rent richting de bal. Juanda probeert naar een medespeler te passen. Raharjo is nu in balbezit. Yunus onderschept slim de pass. Yunus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rinaldi heeft problemen om de bal te vangen. Rinaldi speelt de bal door. Klungelig pakt Kuncoro de bal. Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Handoyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ms-Chill Khecill-Aji - Gamers 0:1

90e minuut.
Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasegem geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ms-Chill Khecill-Aji 69%, Gamers 31%.
Ms-Chill Khecill-Aji - Gamers 0:1