Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.16 [del]
  • Stadion: pras Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
pras TheAxePahlawan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Wasfle rent richting de bal. Wasfle probeert naar een medespeler te passen. Ariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariyadi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rudiyanto de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Mardiansyah passt de bal met de wreef. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mardiansyah is nu in balbezit. Mardiansyah passt de bal in één keer door. Cahyono rent richting de bal. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. Nurpijal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pras - TheAxePahlawan 0:1

30e minuut.
Nur`afiq raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lembang komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sirajuddin probeert naar een medespeler te passen. Ashari rent richting de bal. Cahyono onderschept slim de pass. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. Nurpijal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pras - TheAxePahlawan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pras 49%, TheAxePahlawan 51%.
pras - TheAxePahlawan 0:2

52e minuut.
Makatindu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yakin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Musafri met een snelle inworp. Sirajuddin geeft de bal voor. Yani rent richting de bal. Cahyono verovert de bal door een tackle van achteren. Cahyono schiet op doel. Nurpijal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Nuriana geeft een lange en hoge pass. Hasanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanuddin passt de bal zonder na te denken. Ariyadi heeft problemen om de bal te vangen. Ariyadi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Musafri kopt de bal weg. Tumena rent richting de bal. Sirajuddin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sirajuddin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sirajuddin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pras 39%, TheAxePahlawan 61%.
pras - TheAxePahlawan 0:2