Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grogol FC Indonesia Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Basri is nu in balbezit. Suprapto onderschept slim de pass. Suprapto speelt de bal door. Soejandri is nu in balbezit. Soejandri draait met de bal, schiet en ... Tabrani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - Indonesia Fc 1:0

17e minuut.
Batola rent richting de bal. Suwandi onderschept slim de pass. Soejandri is nu in balbezit. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - Indonesia Fc 2:0

26e minuut.
Endang met een sublieme pass. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma passt de bal zonder na te denken. Saputra heeft problemen om de bal te vangen. Saputra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Darusman is nu in balbezit. Endang onderschept slim de pass. Endang speelt de bal door. Saputra rent richting de bal. Saputra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 50%, Indonesia Fc 50%.
Grogol FC - Indonesia Fc 2:0

83e minuut.
Suryadi geeft een lange en hoge pass. Sahkole rent richting de bal. Sahkole passt de bal zonder na te denken. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - Indonesia Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 47%, Indonesia Fc 53%.
Grogol FC - Indonesia Fc 2:1