Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona FK Goris JR
nom Tactiek kyores
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 37.6
solid Schieten average
good Passen solid
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan is nu in balbezit. Toure is nu in balbezit. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Garnikyan heeft problemen om de bal te vangen. Damadyan rent richting de bal. Garnikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Owsianka onderschept slim de pass. Owsianka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Damadyan speelt de bal door. Almirón rent richting de bal. Almirón passt de bal zonder na te denken. Owsianka rent richting de bal. Owsianka haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer met een sublieme pass. Arturyan rent richting de bal. Arturyan geeft een lange en hoge pass. Nalbandyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Damadyan speelt de bal door. Owsianka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garnikyan. Garnikyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 34%, Goris JR 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona FK - Goris JR 0:0

48e minuut.
Benayoun met een snelle inworp. Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasilyan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Almirón is nu in balbezit. Inworp. Almirón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owsianka rent richting de bal. Owsianka geeft de bal voor. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Owsianka met een sublieme pass. Almirón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Owsianka met een sublieme pass. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Owsianka is nu in balbezit. Owsianka passt de bal met de wreef. Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Goris JR 1:0

90e minuut.
Owsianka verovert de bal door een tackle van achteren. Owsianka geeft een lange en hoge pass. Daar is Tovmassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 30%, Goris JR 70%.
Barcelona FK - Goris JR 1:0