Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goris JR Fc Ararat Youth
kyores Tactiek 4 3 3 mshakvac
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


11e minuut.
Sperber passt de bal met de wreef. Beňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radinović is nu in balbezit. Radinović schiet op doel. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Fc Ararat Youth 0:1

14e minuut.
Garnikyan is nu in balbezit. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan passt de bal met de wreef. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... Baillie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Efstratiou is nu in balbezit. Efstratiou geeft een hoge lob. Inworp. Arturyan met een snelle inworp. Ştrudel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mahakyan speelt de bal door. Radinović heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohanyan. Ohanyan krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Arshakyan rent richting de bal. Arshakyan geeft een lange en hoge pass. Beňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Fc Ararat Youth 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 60%, Fc Ararat Youth 40%.
Goris JR - Fc Ararat Youth 0:2

48e minuut.
Efstratiou met de inworp. Ohanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahakyan begaat een overtreding. Mahakyan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Batty kopt de bal weg. Beňo met een sublieme pass. Beccaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Radinović onderschept slim de pass. Radinović draait met de bal, schiet en ... Zakaryan bokst de bal weg.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Batty de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Petránek stond buitenspel. Talone neemt vlug de vrije trap. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Mahakyan passt de bal in één keer door. Garnikyan rent richting de bal. Garnikyan passt de bal in één keer door. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Radinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radinović speelt de bal door. Sperber is nu in balbezit. Sperber geeft een hoge lob. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radinović is nu in balbezit. Radinović draait met de bal, schiet en ... Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Fc Ararat Youth 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 58%, Fc Ararat Youth 42%.
Goris JR - Fc Ararat Youth 0:3