Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SEROB MEC City Abovyan
Attack Tactiek 10ատ
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero geeft de bal voor. Klungelig pakt Del Gobbo de bal. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino draait met de bal, schiet en ... Fedák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - City Abovyan 0:1

10e minuut.
Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft een hoge lob. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - City Abovyan 0:2

24e minuut.
Peroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroni geeft een hoge lob. Stec heeft problemen om de bal te vangen. Stec geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Diaconeasa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fedák met een sublieme pass. Montero kopt de bal weg. Klungelig pakt Szakály de bal. Albino is nu in balbezit. Albino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sarov met een sublieme pass. Konovalov rent richting de bal. Konovalov passt de bal in één keer door. Kälber is nu in balbezit. Kälber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bakalyan trapt de bal weg van het doel. Konovalov kopt de bal weg. Del Gobbo heeft problemen om de bal te vangen. Kälber is nu in balbezit. Kälber haalt uit met een fantastische trap. Fedák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Podgórzak kopt de bal weg. Klungelig pakt Szakály de bal. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino schiet op doel. Fedák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - City Abovyan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 49%, City Abovyan 51%.
FC SEROB MEC - City Abovyan 0:3

50e minuut.
Sarov heeft problemen om de bal te vangen. Sarov speelt de bal door. Cabral is nu in balbezit. Albino is nu in balbezit. Albino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ärtz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero speelt de bal door. Albino is nu in balbezit. Albino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - City Abovyan 0:4

72e minuut.
Pańczyszyn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bakalyan trapt de bal weg. Montero probeert de bal met de borst te controleren. Montero met een sublieme pass. Albino is nu in balbezit. Albino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Konovalov is nu in balbezit. Chiculiţă maakt een afschuwelijke overtreding. Konovalov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 43%, City Abovyan 57%.
FC SEROB MEC - City Abovyan 0:4