Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grigorgalikyan Gandzasar
Normal Tactiek defending
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


15e minuut.
Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec schiet op doel. Sarafyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grigorgalikyan - Gandzasar 0:1

17e minuut.
Guzman rent richting de bal. Guzman speelt de bal door. Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butulescu neemt de hoekschop. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grigorgalikyan - Gandzasar 0:2

27e minuut.
Twarkowski geeft een hoge lob. Daar is Mheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Sarafyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Mheryan heeft problemen om de bal te vangen. Shavarshyan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Butulescu zal de hoekschop nemen. Miadzielec springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mheryan is nu in balbezit. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Shavarshyan speelt de bal door. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Butulescu passt de bal met de wreef. Daar is Guzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzman passt de bal in één keer door. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grigorgalikyan - Gandzasar 0:3

37e minuut.
Miadzielec controleert de bal met de borst. Ishkhanyan onderschept slim de pass. Jongbloed onderschept slim de pass. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Sarafyan bokst de bal weg.

40e minuut.
Gabrielyan rent richting de bal. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec rent richting de bal. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Koroman geeft de bal voor. Miadzielec is nu in balbezit. Gabrielyan rent richting de bal. Miadzielec onderschept slim de pass. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed passt de bal in één keer door. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Mheryan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grigorgalikyan 76%, Gandzasar 24%.
grigorgalikyan - Gandzasar 0:3

47e minuut.
Medveď verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed met een sublieme pass. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Sarafyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Guzman probeert de bal met de borst te controleren. Guzman passt de bal in één keer door. Twarkowski probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Butulescu met een snelle inworp. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishkhanyan begaat een overtreding. Ishkhanyan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Twarkowski met een snelle inworp. Guzman rent richting de bal. Guzman passt de bal zonder na te denken. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grigorgalikyan - Gandzasar 0:4

62e minuut.
Guzman met een sublieme pass. Jongbloed rent richting de bal. Miadzielec rent richting de bal. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Twarkowski speelt de bal door. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Medveď speelt de bal door. Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Jongbloed is nu in balbezit. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Medveď met een sublieme pass. Jongbloed met een sublieme pass. Shavarshyan is nu in balbezit. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel. Sarafyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grigorgalikyan - Gandzasar 0:5

87e minuut.
Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski geeft een hoge lob. Daar is Mheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Sarafyan trapt de bal weg. Guzman kopt de bal weg. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grigorgalikyan - Gandzasar 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grigorgalikyan 75%, Gandzasar 25%.
grigorgalikyan - Gandzasar 0:6