Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzasar Invincibel
defending Tactiek 433
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Medveď onderschept slim de pass. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek speelt de bal door. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 1:0

11e minuut.
Janibekyan is nu in balbezit. Medveď verovert de bal door een tackle van achteren. Medveď probeert naar een medespeler te passen. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Werbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Werbiński geeft de bal voor. Daar is Yervinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Voskanyan trapt de bal weg van het doel. Guzman kopt de bal weg. Klungelig pakt Miadzielec de bal. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 2:0

20e minuut.
Salkičić met de inworp. Medveď is nu in balbezit. Medveď passt de bal in één keer door. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Medveď is nu in balbezit. Medveď passt de bal in één keer door. Miadzielec heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 3:0

25e minuut.
Kakussyan speelt de bal door. Janibekyan geeft de bal voor. Klungelig pakt van den Broek de bal. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 4:0

26e minuut.
Tsaturyan rent richting de bal. Tsaturyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Suzmenyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 5:0

36e minuut.
Darchinyan probeert naar een medespeler te passen. Guzman kopt de bal weg. Daar is Miadzielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec schiet op doel. Na een snelle pass probeert Voskanyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 6:0

41e minuut.
Voskanyan geeft een lange en hoge pass. Medveď geeft een lange en hoge pass. Yervinyan rent richting de bal. Miadzielec onderschept slim de pass. Miadzielec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Darchinyan met een harde bal richting middenveld. Guzman kopt de bal weg. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kakussyan is nu in balbezit. van den Broek onderschept slim de pass. van den Broek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miadzielec de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Medveď onderschept slim de pass. Medveď met een sublieme pass. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 20%, Invincibel 80%.
Gandzasar - Invincibel 6:0

47e minuut.
Guzman rent richting de bal. Guzman passt de bal zonder na te denken. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Miadzielec de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 7:0

56e minuut.
Casero met een sublieme pass. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński speelt de bal door. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Paal! Janibekyan heeft problemen om de bal te vangen. Salkičić rent richting de bal. Salkičić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 8:0

64e minuut.
Salkičić passt de bal in één keer door. Guzman rent richting de bal. Guzman probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Salkičić rent richting de bal. Salkičić geeft de bal voor. Voskanyan heeft problemen om de bal te vangen. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
van den Broek rent richting de bal. Kakussyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van den Broek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guzman met een snel genomen vrije trap. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darchinyan trapt de bal weg. Medveď kopt de bal weg. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 9:0

83e minuut.
Piłsudski kopt de bal weg. Salkičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkičić passt de bal zonder na te denken. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 10:0

85e minuut.
Klungelig pakt Mkoyan de bal. Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński speelt de bal door. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan bokst de bal weg.

90e minuut.
Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Voskanyan de bal. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Medveď bereikt de bal nog maar net als eerste. Medveď schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Invincibel 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 36%, Invincibel 64%.
Gandzasar - Invincibel 11:0