Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vrejok 098637073
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Harutyunyan geeft een hoge lob. Iskyan kopt de bal weg. Stepanyan is nu in balbezit. Vahanyan onderschept slim de pass. Vahanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Safaryan heeft problemen om de bal te vangen. Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Safaryan rent richting de bal. Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukiassyan haalt uit met een fantastische trap. Mheryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Iskyan onderschept slim de pass. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan met een sublieme pass. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan draait met de bal, schiet en ... Kroyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - 098637073 1:0

44e minuut.
Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poghosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Poghosyan geeft de bal voor. Safaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Safaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrejok 44%, 098637073 56%.
Vrejok - 098637073 1:0

52e minuut.
Amirbekyan probeert de bal aan de voet te houden. Poghosyan is nu in balbezit. Poghosyan passt de bal zonder na te denken. Safaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Safaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vrejok - 098637073 1:1

61e minuut.
Hayrikyan is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piloyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Soukiassyan de bal. Soukiassyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Poghosyan probeert de bal aan de voet te houden. Poghosyan passt de bal met de wreef. Safaryan is nu in balbezit. Safaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - 098637073 1:2

68e minuut.
Manukyan geeft de bal voor. Poghosyan rent richting de bal. Stepanyan is nu in balbezit. Adamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Adamyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Martinyan onderschept slim de pass. Martinyan geeft de bal voor. Tsolakyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Safaryan rent richting de bal. Safaryan haalt uit met een fantastische trap. Mheryan bokst de bal weg.

77e minuut.
Iskyan passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaputikyan met de inworp. Poghosyan rent richting de bal. Poghosyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Poghosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan probeert naar een medespeler te passen. Adamyan is nu in balbezit. Adamyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vrejok - 098637073 2:2

84e minuut.
Iskyan is nu in balbezit. Iskyan passt de bal in één keer door. Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen. Adamyan rent richting de bal. Adamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Shirinyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahanyan rent richting de bal. Vahanyan passt de bal met de wreef. Iskyan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - 098637073 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrejok 30%, 098637073 70%.
Vrejok - 098637073 3:2