Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzasar City Abovyan
defending Tactiek 10ատ
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.8 gemiddelde waardering 42.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Rogacz speelt de bal door. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman geeft een hoge lob. Albino rent richting de bal. Albino draait met de bal, schiet en ... Bonoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Gallien geeft de bal voor. Piłsudski kopt de bal weg. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft een lange en hoge pass. Albino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Butulescu onderschept slim de pass. Butulescu met een sublieme pass. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Twarkowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miadzielec is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Montero geeft de bal voor. Daar is Koroman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kälber rent richting de bal. Kälber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - City Abovyan 0:1

19e minuut.
Kälber rent richting de bal. Banciu onderschept slim de pass. Banciu geeft de bal voor. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gandzasar - City Abovyan 1:1

22e minuut.
Twarkowski geeft een hoge lob. da Silva Barros probeert de bal aan de voet te houden. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Cabral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Montero de bal. Butulescu speelt de bal door. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft een lange en hoge pass. Bonoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Medveď bereikt de bal nog maar net als eerste. Medveď passt de bal in één keer door. Koroman is nu in balbezit. Sarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Casero kopt de bal weg. Medveď rent richting de bal. Sarov onderschept slim de pass. Sarov geeft een hoge lob. Albino rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Medveď passt de bal in één keer door. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski met een sublieme pass. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec schiet op doel. Bakalyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 48%, City Abovyan 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gandzasar - City Abovyan 1:1

56e minuut.
Klungelig pakt Guzman de bal. Kälber rent richting de bal. Kälber geeft een lange en hoge pass. Albino is nu in balbezit. Albino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jongbloed passt de bal in één keer door. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski passt de bal zonder na te denken. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rogacz onderschept slim de pass. Rogacz passt de bal in één keer door. Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft de bal voor. Kälber maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski geeft de bal voor. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero geeft een hoge lob. Bonoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kälber controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Der Malkhasyan komt het veld opgelopen. Ulacia komt het veld opgelopen. Twarkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caudullo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Butulescu met een sublieme pass. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec passt de bal in één keer door. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ärtz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sarov controleert de bal met de borst. Sarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Koroman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ärtz is nu in balbezit. Ärtz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Albino met een sublieme pass. Sarov rent richting de bal. Sarov passt de bal zonder na te denken. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ärtz passt de bal in één keer door. Albino is nu in balbezit. Albino met een sublieme pass. Ärtz rent richting de bal. Ärtz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - City Abovyan 1:2

80e minuut.
Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski probeert naar een medespeler te passen. Koroman heeft problemen om de bal te vangen. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miadzielec raakt geblesseerd tijdens het duel. Guzman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Der Malkhasyan kan de bal niet met de borst controleren. Bakalyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rogacz onderschept slim de pass. Rogacz speelt de bal door. Sarov geeft een lange en hoge pass. Casero controleert de bal met de borst. Ärtz is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ärtz rent richting de bal. Ärtz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - City Abovyan 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 55%, City Abovyan 45%.
Gandzasar - City Abovyan 1:3