Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invincibel FC SEROB MEC
433 Tactiek Attack
34% Balbezit 66%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Stec is nu in balbezit. Stec geeft de bal voor. Diaconeasa maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiculiţă probeert de bal met de borst te controleren. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:1

8e minuut.
Janibekyan is nu in balbezit. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Diaconeasa onderschept slim de pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:2

19e minuut.
Sargsyan passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă is nu in balbezit. Kakussyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kakussyan krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn passt de bal zonder na te denken. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yervinyan heeft problemen om de bal te vangen. Yervinyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peroni met een snelle inworp. Szakály geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Pańczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yervinyan rent richting de bal. Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:3

32e minuut.
Szakály probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Voskanyan rent richting de bal. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn schiet op doel. Darchinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Szakály kopt de bal weg. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn geeft de bal voor. Peroni krijgt zijn hoofd ertegen. Darchinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:4

35e minuut.
Tsaturyan passt de bal in één keer door. Stec rent richting de bal. Stec speelt de bal door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szakály is nu in balbezit. Szakály passt de bal in één keer door. Stec geeft een lange en hoge pass. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Szakály kopt de bal weg. Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn rent richting de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Peroni met een snelle inworp. Diaconeasa geeft de bal voor. Daar is Voskanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibel 83%, FC SEROB MEC 17%.
Invincibel - FC SEROB MEC 0:5

47e minuut.
Szakály onderschept slim de pass. Szakály geeft een hoge lob. Diaconeasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:6

49e minuut.
Tsaturyan met een sublieme pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Chiculiţă met een sublieme pass. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Darchinyan trapt de bal weg van het doel. Delijewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Peroni rent richting de bal. Peroni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Peroni rent richting de bal. Peroni passt de bal in één keer door. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel. Darchinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:7

55e minuut.
Chiculiţă onderschept slim de pass. Klungelig pakt Peroni de bal. Peroni passt de bal zonder na te denken. Daar is Pańczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Szakály met een sublieme pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Setrakyan onderschept slim de pass. Inworp. Stec met de inworp. Szakály geeft een lange en hoge pass. Peroni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:8

59e minuut.
Tsaturyan speelt de bal door. Yervinyan heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn geeft een hoge lob. Peroni rent richting de bal. Peroni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Delijewski kopt de bal weg. Yervinyan heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:9

62e minuut.
Pańczyszyn speelt de bal door. Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:10

64e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Darchinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:11

66e minuut.
Suzmenyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Szakály de bal. Szakály met een sublieme pass. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Darchinyan met een sublieme pass. Delijewski kopt de bal weg. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel. Darchinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:12

70e minuut.
Štěpaník is nu in balbezit. Štěpaník geeft een hoge lob. Chiculiţă kopt de bal weg. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:13

72e minuut.
Yervinyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stec zal de hoekschop nemen. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pańczyszyn controleert de bal met de borst. Pańczyszyn passt de bal in één keer door. Daar is Peroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Voskanyan trapt de bal weg. Mkoyan heeft problemen om de bal te vangen. Szakály rent richting de bal. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski passt de bal in één keer door. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroni rent richting de bal. Peroni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Voskanyan met een harde bal richting middenveld. Szakály kopt de bal weg. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel. Darchinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:14

84e minuut.
Daar is Setrakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec passt de bal zonder na te denken. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály geeft de bal voor. Darchinyan bokst de bal weg.

85e minuut.
Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Darchinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - FC SEROB MEC 0:15

87e minuut.
Pańczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Delijewski heeft problemen om de bal te vangen. Delijewski probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibel 86%, FC SEROB MEC 14%.
Invincibel - FC SEROB MEC 0:15