Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SEROB MEC Invincibel
Attack Tactiek 433
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Góral probeert naar een medespeler te passen. Tovini speelt de bal door. Wanatowicz probeert naar een medespeler te passen. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Minh Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khánh passt de bal met de wreef. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 1:0

5e minuut.
Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan geeft een lange en hoge pass. Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan onderschept slim de pass. Melikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wanatowicz met een sublieme pass. Spanilý rent richting de bal. Spanilý probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Darchinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kominek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 2:0

9e minuut.
Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bal probeert naar een medespeler te passen. Wanatowicz probeert naar een medespeler te passen. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 3:0

12e minuut.
Minh Khánh passt de bal met de wreef. Spanilý rent richting de bal. Spanilý speelt de bal door. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quevedo is nu in balbezit. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 4:0

14e minuut.
Góral met een sublieme pass. Spanilý is nu in balbezit. Kakussyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kakussyan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan passt de bal zonder na te denken. Góral speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wanatowicz kopt de bal weg. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan rent richting de bal. Kominek onderschept slim de pass. Kominek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Góral passt de bal met de wreef. Wanatowicz met een sublieme pass. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Darchinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Góral met een sublieme pass. Minh Khánh is nu in balbezit. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 5:0

24e minuut.
Minh Khánh probeert naar een medespeler te passen. Voskanyan met een sublieme pass. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 6:0

33e minuut.
Spanilý rent richting de bal. Janibekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Darchinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Melikyan is nu in balbezit. Tovini onderschept slim de pass. Tovini geeft een hoge lob. Daar is Kominek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kominek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 36%, Invincibel 64%.
FC SEROB MEC - Invincibel 6:0

46e minuut.
Kuberski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bal kopt de bal weg. Spanilý rent richting de bal. Spanilý haalt uit met een fantastische trap. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ... Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spanilý probeert de bal aan de voet te houden. Kakussyan is nu in balbezit. Met opzet legt Kuberski zijn tegenspeler op de grond. Kuberski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Minh Khánh met de inworp. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Yervinyan ... Strafschop! Quevedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kominek neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Kominek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kominek geeft een hoge lob. Daar is Minh Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khánh passt de bal in één keer door. Kominek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 7:0

80e minuut.
Mkoyan rent richting de bal. Hanganu verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Darchinyan trapt de bal weg van het doel. Spanilý geeft een hoge lob. Daar is Voskanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 8:0

87e minuut.
Spanilý passt de bal met de wreef. Kominek rent richting de bal. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Invincibel 9:0

88e minuut.
Quevedo met een sublieme pass. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargsyan begaat een overtreding. Sargsyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 30%, Invincibel 70%.
FC SEROB MEC - Invincibel 9:0