Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vrejok RealMadrid2020
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Chitilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitilyan draait met de bal, schiet en ... Berberyan heeft problemen om de bal te vangen. Berberyan draait met de bal, schiet en ... Mheryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Onoyan is nu in balbezit. Onoyan probeert naar een medespeler te passen. Berberyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberyan draait met de bal, schiet en ... Mheryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - RealMadrid2020 0:1

18e minuut.
Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskyan geeft een lange en hoge pass. Kanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adamyan rent richting de bal. Adamyan draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Amirbekyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iskyan is nu in balbezit. Iskyan probeert naar een medespeler te passen. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Onoyan de bal. Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan probeert naar een medespeler te passen. Chitilyan is nu in balbezit. Chitilyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - RealMadrid2020 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrejok 55%, RealMadrid2020 45%.
Vrejok - RealMadrid2020 0:2

75e minuut.
Nahapetyan rent richting de bal. Poghosyan is nu in balbezit. Nahapetyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahapetyan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kanyan met de inworp. Bakalyan met een sublieme pass. Nigoghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberyan verovert de bal door een tackle van achteren. Berberyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Poghosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitilyan passt de bal zonder na te denken. Berberyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrejok 49%, RealMadrid2020 51%.
Vrejok - RealMadrid2020 0:2