Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SEROB MEC Gandzasar
Attack Tactiek defending
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 41.1
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Jongbloed speelt de bal door. Butulescu rent richting de bal. Butulescu speelt de bal door. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec schiet op doel. Fedák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Koroman rent richting de bal. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Casero passt de bal met de wreef. Butulescu met een sublieme pass. Szakály met een sublieme pass. Stec is nu in balbezit. Stec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Guzman is nu in balbezit. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Gandzasar 0:1

27e minuut.
Banciu kopt de bal weg. Lüüs speelt de bal door. Medveď controleert de bal met de borst. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szakály heeft problemen om de bal te vangen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec passt de bal zonder na te denken. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed schiet op doel. Fedák bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Peroni de bal. Peroni probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa rent richting de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Bonoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 36%, Gandzasar 64%.
FC SEROB MEC - Gandzasar 0:1

49e minuut.
Miadzielec geeft de bal voor. Stec rent richting de bal. Stec probeert naar een medespeler te passen. Peroni is nu in balbezit. Peroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SEROB MEC - Gandzasar 1:1

54e minuut.
Casero geeft de bal voor. Podgórzak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel. Bonoso bokst de bal weg. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Gandzasar 2:1

55e minuut.
Jongbloed onderschept slim de pass. Jongbloed geeft een hoge lob. Szakály rent richting de bal. Miadzielec onderschept slim de pass. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SEROB MEC - Gandzasar 2:2

57e minuut.
Pańczyszyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diaconeasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diaconeasa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bonoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Bonoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski geeft een lange en hoge pass. Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Peroni rent richting de bal. Peroni draait met de bal, schiet en ... Banciu probeert de bal aan de voet te houden. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Gandzasar 3:2

81e minuut.
Peroni probeert naar een medespeler te passen. Štěpaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník geeft een hoge lob. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - Gandzasar 4:2

84e minuut.
Peroni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jongbloed de bal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel. Guzman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 35%, Gandzasar 65%.
FC SEROB MEC - Gandzasar 4:2