Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Abovyan Invincibel
10ատ Tactiek 433
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 17.3
redelijk Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Konovalov passt de bal zonder na te denken. Albino is nu in balbezit. Albino geeft een lange en hoge pass. Tumanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Darchinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Invincibel 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montero met de inworp. Sarov speelt de bal door. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft een hoge lob. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan schiet op doel. Darchinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kakussyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsaturyan de bal. Montero is nu in balbezit. Albino rent richting de bal. Albino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Yervinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albino rent richting de bal. Kakussyan is nu in balbezit. Albino onderschept slim de pass. Albino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Invincibel 2:0

18e minuut.
Kakussyan rent richting de bal. Albino is nu in balbezit. Albino passt de bal zonder na te denken. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Darchinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino speelt de bal door. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel. Voskanyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sarov geeft een hoge lob. Voskanyan kopt de bal weg. Inworp. Sarov met de inworp. Albino speelt de bal door. Darchinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Invincibel 3:0

24e minuut.
Montero geeft een lange en hoge pass. Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Voskanyan is nu in balbezit. Voskanyan geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yervinyan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tumanyan de bal. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montero zal de hoekschop nemen. Sarov kopt de bal weg. Daar is Kakussyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero geeft de bal voor. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Konovalov passt de bal met de wreef. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov passt de bal in één keer door. Albino is nu in balbezit. Albino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 19%, Invincibel 81%.
City Abovyan - Invincibel 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ärtz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Suzmenyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babajanyan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kakussyan speelt de bal door. Daar is Babajanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarov begaat een overtreding. Sarov krijgt een gele kaart. Babajanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulacia komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ochman passt de bal zonder na te denken. Tumanyan is nu in balbezit. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz is nu in balbezit. Ärtz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Invincibel 4:0

70e minuut.
Ärtz geeft de bal voor. Montero rent richting de bal. Montero geeft een lange en hoge pass. Daar is Ärtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ärtz haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan bokst de bal weg. Klungelig pakt Voskanyan de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Núñez komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Yervinyan rent richting de bal. Yervinyan passt de bal met de wreef. Montero speelt de bal door. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ulacia met een snelle inworp. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero passt de bal zonder na te denken. Ärtz is nu in balbezit. Ärtz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Montero met de inworp. Ulacia heeft problemen om de bal te vangen. Ulacia geeft de bal voor. Ochman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Invincibel 5:0

87e minuut.
Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ulacia de bal. Ulacia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 26%, Invincibel 74%.
City Abovyan - Invincibel 5:0