Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invincibel City Abovyan
433 Tactiek 10ատ
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.7 gemiddelde waardering 36
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Montero geeft de bal voor. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino rent richting de bal. Albino draait met de bal, schiet en ... Darchinyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - City Abovyan 0:1

4e minuut.
Konovalov met de inworp. da Silva Barros controleert de bal met de borst. da Silva Barros geeft een hoge lob. Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft een lange en hoge pass. Darchinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Voskanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamikonyan is nu in balbezit. Mamikonyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Albino kopt de bal weg. Sarov is nu in balbezit. Sarov passt de bal in één keer door. Mamikonyan heeft problemen om de bal te vangen. Mamikonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - City Abovyan 0:2

14e minuut.
Janibekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov onderschept slim de pass. Konovalov probeert naar een medespeler te passen. Mamikonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamikonyan haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - City Abovyan 0:3

18e minuut.
Konovalov verovert de bal door een tackle van achteren. Konovalov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yervinyan de bal. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sarov geeft de bal voor. Daar is Voskanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yervinyan speelt de bal door. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kakussyan is nu in balbezit. Mamikonyan onderschept slim de pass. Mamikonyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Albino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voskanyan rent richting de bal. Voskanyan geeft een hoge lob. Tsaturyan kopt de bal weg. Daar is Mkoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Montero speelt de bal door. Sarov rent richting de bal. Sarov speelt de bal door. Mamikonyan is nu in balbezit. Mamikonyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Janibekyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konovalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Suzmenyan is nu in balbezit. Albino verovert de bal door een tackle van achteren. Albino met een sublieme pass. Sarov rent richting de bal. Sarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Montero kopt de bal weg. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov met een sublieme pass. Sarov heeft problemen om de bal te vangen. Sarov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mamikonyan de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibel 81%, City Abovyan 19%.
Invincibel - City Abovyan 0:3

47e minuut.
Doeltrap. Ärtz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Albino verovert de bal door een tackle van achteren. Albino geeft een hoge lob. Mamikonyan heeft problemen om de bal te vangen. Konovalov rent richting de bal. Konovalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - City Abovyan 0:4

52e minuut.
Ärtz rent richting de bal. Ärtz geeft een hoge lob. Konovalov rent richting de bal. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan haalt uit met een fantastische trap. Darchinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibel - City Abovyan 0:5

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mamikonyan stond buitenspel. Núñez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulacia komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ärtz is nu in balbezit. Voskanyan rent richting de bal. Ärtz begaat een overtreding. Ärtz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Der Malkhasyan speelt de bal door. Daar is Konovalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konovalov passt de bal in één keer door. Mamikonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamikonyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Darchinyan trapt de bal weg. Ochman kopt de bal weg. Setrakyan rent richting de bal. Ulacia verovert de bal door een tackle van achteren. Ulacia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ärtz passt de bal in één keer door. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov passt de bal in één keer door. Ulacia is nu in balbezit. Ulacia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Konovalov probeert naar een medespeler te passen. Ulacia met een sublieme pass. Klungelig pakt Ärtz de bal. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Darchinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibel 83%, City Abovyan 17%.
Invincibel - City Abovyan 0:5