Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat9 Vrejok
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Amirbekyan probeert naar een medespeler te passen. Iskyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iskyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Iskyan kan niet meer verder spelen. Chilingaryan komt het veld opgelopen. Chilingaryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - Vrejok 0:1

7e minuut.
Amirbekyan met de inworp. Chilingaryan probeert naar een medespeler te passen. Babayan is nu in balbezit. Adamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Adamyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Hambartsumyan is nu in balbezit. Shirinyan onderschept slim de pass. Shirinyan passt de bal zonder na te denken. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan bokst de bal weg. Paal!

20e minuut.
Setrakyan geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan rent richting de bal. Malkhazyan maakt een afschuwelijke overtreding. Malkhazyan krijgt een gele kaart. Amirbekyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Chilingaryan passt de bal zonder na te denken. Poghosyan is nu in balbezit. Poghosyan probeert naar een medespeler te passen. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat9 38%, Vrejok 62%.
Ararat9 - Vrejok 0:1

52e minuut.
Nigoghosyan kopt de bal weg. Setrakyan rent richting de bal. Setrakyan passt de bal met de wreef. Babayan rent richting de bal. Babayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Shirinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shirinyan met een sublieme pass. Adamyan is nu in balbezit. Adamyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Avetikyan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Klungelig pakt Tsolakyan de bal. Tsolakyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Avagian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamyan is nu in balbezit. Adamyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kasparov rent richting de bal. Kasparov geeft de bal voor. Klungelig pakt Avetikyan de bal. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Avagian geeft een lange en hoge pass. Setrakyan is nu in balbezit. Setrakyan met een sublieme pass. Babayan is nu in balbezit. Babayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ararat9 - Vrejok 1:1

89e minuut.
Hambartsumyan geeft een lange en hoge pass. Aivazyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasparov. Kasparov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat9 40%, Vrejok 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ararat9 - Vrejok 1:1