Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealMadrid2020 City Abovyan
Normal Tactiek 10ատ
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 35.2
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Tschopp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ärtz komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Tunboyacyan kopt de bal weg. Varteresyan rent richting de bal. Konovalov begaat een overtreding. Konovalov krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Konovalov onderschept slim de pass. Konovalov speelt de bal door. Klungelig pakt Kälber de bal. Kälber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalyan onderschept slim de pass. Bakalyan passt de bal in één keer door. Nahapetyan rent richting de bal. Nahapetyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Konovalov speelt de bal door. Kälber probeert de bal met de borst te controleren. Arcruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber onderschept slim de pass. Kälber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ärtz verovert de bal door een tackle van achteren. Ärtz speelt de bal door. Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - City Abovyan 0:1

20e minuut.
Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan verovert de bal door een tackle van achteren. Konovalov onderschept slim de pass. Konovalov heeft problemen om de bal te vangen. Konovalov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
da Silva Barros heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Barros geeft een lange en hoge pass. Kanyan kopt de bal weg. Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bakalyan rent richting de bal. Ochman onderschept slim de pass. Ochman geeft de bal voor. Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov onderschept slim de pass. Konovalov met een sublieme pass. Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arcruni kopt de bal weg. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakalyan krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz onderschept slim de pass. Ärtz speelt de bal door. Kälber is nu in balbezit. Kälber schiet op doel. Jknavoryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - City Abovyan 0:2

43e minuut.
Nahapetyan probeert naar een medespeler te passen. Chitilyan is nu in balbezit. Chitilyan passt de bal met de wreef. Berberyan rent richting de bal. Berberyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bakalyan is nu in balbezit. Sarov onderschept slim de pass. Sarov passt de bal in één keer door. Kälber is nu in balbezit. Kälber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealMadrid2020 77%, City Abovyan 23%.
RealMadrid2020 - City Abovyan 0:2

52e minuut.
Ärtz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Varteresyan de bal onder controle te krijgen. Kälber is nu in balbezit. Kälber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - City Abovyan 0:3

52e minuut.
Ulacia komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ärtz verovert de bal door een tackle van achteren. Ulacia rent richting de bal. Ulacia speelt de bal door. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov geeft de bal voor. Jknavoryan bokst de bal weg. Kälber krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - City Abovyan 0:4

56e minuut.
Chitilyan rent richting de bal. Ochman onderschept slim de pass. Ochman geeft de bal voor. Kälber rent richting de bal. Kälber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Konovalov onderschept slim de pass. Konovalov probeert naar een medespeler te passen. Kälber is nu in balbezit. Kälber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Arcruni de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ärtz met een sublieme pass. Daar is Konovalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konovalov passt de bal zonder na te denken. Kälber is nu in balbezit. Kälber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - City Abovyan 0:5

70e minuut.
Ärtz passt de bal in één keer door. Ulacia rent richting de bal. Ärtz rent richting de bal. Ärtz geeft de bal voor. Kälber krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Doeltrap. Miranyan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Miranyan onderschept slim de pass. Miranyan speelt de bal door. Arcruni rent richting de bal. Ärtz is nu in balbezit. Ärtz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chitilyan rent richting de bal. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman geeft een lange en hoge pass. Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - City Abovyan 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealMadrid2020 76%, City Abovyan 24%.
RealMadrid2020 - City Abovyan 0:6