Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Abovyan RealMadrid2020
10ատ Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 17.2
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Sarov rent richting de bal. Sarov heeft problemen om de bal te vangen. Sarov speelt de bal door. Balyan is nu in balbezit. Balyan haalt uit met een fantastische trap. Jknavoryan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Inworp. Sarov met een snelle inworp. Konovalov met een sublieme pass. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Karapetyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tunboyacyan de bal onder controle te krijgen. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov geeft de bal voor. Balyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tschopp met een sublieme pass. Sarov geeft een lange en hoge pass. Karapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tschopp passt de bal in één keer door. Balyan rent richting de bal. Balyan passt de bal zonder na te denken. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov geeft de bal voor. Jknavoryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarov is nu in balbezit. Sarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - RealMadrid2020 1:0

32e minuut.
da Silva Barros passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Met opzet legt Ochman zijn tegenspeler op de grond. Ochman krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Sarov met een sublieme pass. Konovalov controleert de bal met de borst. Konovalov passt de bal in één keer door. Balyan rent richting de bal. Balyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Konovalov is nu in balbezit. Konovalov geeft een lange en hoge pass. Arcruni kopt de bal weg. Albino rent richting de bal. Albino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karapetyan de bal. Balyan rent richting de bal. Balyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 28%, RealMadrid2020 72%.
City Abovyan - RealMadrid2020 1:0

46e minuut.
Gharabaghtsyan passt de bal in één keer door. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan passt de bal zonder na te denken. Albino rent richting de bal. Albino schiet op doel. Paal!

47e minuut.
Klungelig pakt Tunboyacyan de bal. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov passt de bal in één keer door. Balyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Ärtz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan begaat een overtreding. Sarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Konovalov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tschopp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Karapetyan geeft een hoge lob. Inworp. Konovalov met een snelle inworp. Klungelig pakt Albino de bal. Albino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jknavoryan trapt de bal weg. Tschopp geeft de bal voor. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Ulacia komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Konovalov begaat een overtreding. Varteresyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Núñez komt het veld opgelopen. Varteresyan met een snel genomen vrije trap. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez geeft de bal voor. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino schiet op doel. Jknavoryan bokst de bal weg.

64e minuut.
Arcruni is nu in balbezit. Albino onderschept slim de pass. Albino passt de bal zonder na te denken. Ärtz rent richting de bal. Ärtz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - RealMadrid2020 2:0

64e minuut.
Ärtz rent richting de bal. Ärtz passt de bal zonder na te denken. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - RealMadrid2020 3:0

67e minuut.
Ulacia met een snelle inworp. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov geeft de bal voor. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Ärtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakalyan probeert naar een medespeler te passen. Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Jknavoryan trapt de bal weg van het doel. Ochman kopt de bal weg. Konovalov rent richting de bal. Konovalov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Konovalov met de inworp. Ulacia rent richting de bal. Ulacia geeft de bal voor. Albino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Varteresyan rent richting de bal. Albino is nu in balbezit. Albino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ärtz de bal. Ärtz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Albino heeft problemen om de bal te vangen. Albino passt de bal zonder na te denken. Ärtz is nu in balbezit. Ärtz haalt uit met een fantastische trap. Arcruni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - RealMadrid2020 4:0

82e minuut.
Ochman geeft de bal voor. Ärtz is nu in balbezit. Ärtz passt de bal met de wreef. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ochman rent richting de bal. Ochman geeft een hoge lob. Karapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Ärtz is nu in balbezit. Ärtz schiet op doel. Jknavoryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - RealMadrid2020 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 21%, RealMadrid2020 79%.
City Abovyan - RealMadrid2020 5:0