Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat9 FC SEROB MEC
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.7 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Delijewski is nu in balbezit. Delijewski geeft de bal voor. Avagian probeert de bal aan de voet te houden. Stec rent richting de bal. Stec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Delijewski passt de bal zonder na te denken. Peroni met een sublieme pass. Spanilý met een sublieme pass. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa schiet op doel. Mikaelyan bokst de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Mikaelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spanilý rent richting de bal. Spanilý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:1

13e minuut.
Spanilý passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spanilý rent richting de bal. Spanilý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Spanilý heeft problemen om de bal te vangen. Babayan is nu in balbezit. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Podgórzak is nu in balbezit. Aivazyan maakt een afschuwelijke overtreding. Podgórzak raakt geblesseerd tijdens het duel. Szakály zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spanilý kopt de bal weg. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. Mikaelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diaconeasa krijgt zijn hoofd ertegen. Mikaelyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Babayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanilý is nu in balbezit. Spanilý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:2

27e minuut.
Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec geeft de bal voor. Babayan kopt de bal weg. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel. Mikaelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Spanilý de bal. Sharoyan probeert naar een medespeler te passen. Štěpaník speelt de bal door. Peroni rent richting de bal. Peroni geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Spanilý maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:3

34e minuut.
Szakály passt de bal met de wreef. Chiculiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel. Mikaelyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikaelyan trapt de bal weg. Szakály kopt de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa met een sublieme pass. Stec probeert naar een medespeler te passen. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Avetikyan rent richting de bal. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:4

44e minuut.
Stec met de inworp. Szakály is nu in balbezit. Szakály haalt uit met een fantastische trap. Daar is Peroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peroni probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat9 90%, FC SEROB MEC 10%.
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:4

47e minuut.
Daar is Spanilý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Daar is Spanilý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Spanilý is nu in balbezit. Spanilý passt de bal zonder na te denken. Stec speelt de bal door. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:5

51e minuut.
Podgórzak is nu in balbezit. Szakály rent richting de bal. Szakály met een sublieme pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Delijewski passt de bal met de wreef. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă met een sublieme pass. Spanilý is nu in balbezit. Spanilý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Avetikyan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Chiculiţă de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:6

65e minuut.
Babayan is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă speelt de bal door. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:7

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Sharoyan de bal onder controle te krijgen. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý passt de bal met de wreef. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Spanilý rent richting de bal. Spanilý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Del Gobbo passt de bal zonder na te denken. Stec is nu in balbezit. Stec passt de bal zonder na te denken. Spanilý rent richting de bal. Spanilý haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft een hoge lob. Spanilý kopt de bal weg. Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:8

73e minuut.
Stec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szakály speelt de bal door. Avetikyan kan de bal niet met de borst controleren. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:9

74e minuut.
Mardanyan probeert de bal aan de voet te houden. Peroni onderschept slim de pass. Peroni passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Avetikyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mikaelyan met een sublieme pass. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály passt de bal met de wreef. Stec is nu in balbezit. Stec geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:10

80e minuut.
Delijewski geeft de bal voor. Avetikyan kopt de bal weg. Chiculiţă met een sublieme pass. Spanilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:11

81e minuut.
Spanilý rent richting de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă met een sublieme pass. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:12

82e minuut.
Štěpaník heeft problemen om de bal te vangen. Štěpaník geeft de bal voor. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:13

86e minuut.
Mikaelyan met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Avagian de bal. Chiculiţă speelt de bal door. Klungelig pakt Spanilý de bal. Spanilý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chiculiţă kopt de bal weg. Spanilý is nu in balbezit. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanilý verovert de bal door een tackle van achteren. Spanilý schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Mikaelyan met een harde bal richting middenveld. Delijewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat9 81%, FC SEROB MEC 19%.
Ararat9 - FC SEROB MEC 0:13