Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzasar Vrejok
defending Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten matig
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iskyan de bal. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Mheryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 1:0

3e minuut.
Werbiński speelt de bal door. Miadzielec rent richting de bal. Tsolakyan is nu in balbezit. Miadzielec onderschept slim de pass. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Mheryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Daar is Werbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werbiński probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Nigoghosyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed is nu in balbezit. Miadzielec is nu in balbezit. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Amirbekyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukyan geeft een lange en hoge pass. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Mheryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 2:0

13e minuut.
Jongbloed onderschept slim de pass. Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Werbiński probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Werbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medveď probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Medveď verovert de bal door een tackle van achteren. Medveď passt de bal zonder na te denken. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Salkičić met een sublieme pass. Amirbekyan is nu in balbezit. Miadzielec onderschept slim de pass. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Tsolakyan onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Tsolakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Miadzielec is nu in balbezit. Jongbloed is nu in balbezit. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nigoghosyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 3:0

32e minuut.
Mheryan probeert naar een medespeler te passen. Jongbloed kopt de bal weg. Miadzielec rent richting de bal. Daar is Miadzielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 4:0

34e minuut.
Poghosyan is nu in balbezit. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed draait met de bal, schiet en ... Mheryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 5:0

41e minuut.
Poghosyan rent richting de bal. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed met een sublieme pass. Miadzielec heeft problemen om de bal te vangen. Miadzielec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Adamyan is nu in balbezit. Jongbloed probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Mheryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mheryan met een harde bal richting middenveld. Medveď kopt de bal weg. Klungelig pakt Poghosyan de bal. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 27%, Vrejok 73%.
Gandzasar - Vrejok 5:0

48e minuut.
Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan speelt de bal door. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel. Mheryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 6:0

51e minuut.
Iskyan met een sublieme pass. Poghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jongbloed zijn tegenspeler op de grond. Jongbloed krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Poghosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec heeft problemen om de bal te vangen. Miadzielec schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 7:0

58e minuut.
Klungelig pakt Jongbloed de bal. Poghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jongbloed krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Medveď is nu in balbezit. Medveď geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Poghosyan de bal onder controle te krijgen. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 8:0

63e minuut.
Mheryan trapt de bal weg van het doel. Shirinyan kopt de bal weg. Daar is Piłsudski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamyan rent richting de bal. Adamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Salkičić met de inworp. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel. Mheryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Vrejok 9:0

90e minuut.
Iskyan rent richting de bal. Medveď onderschept slim de pass. Medveď met een sublieme pass. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 32%, Vrejok 68%.
Gandzasar - Vrejok 9:0