Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
098637073 Invincibel
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kakussyan probeert naar een medespeler te passen. Sargsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargsyan speelt de bal door. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Voskanyan is nu in balbezit. Safaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Safaryan passt de bal in één keer door. Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukiassyan schiet op doel. Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Darchinyan met een sublieme pass. Tsaturyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Manoyan de bal. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tsaturyan rent richting de bal. Tsaturyan passt de bal zonder na te denken. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan haalt uit met een fantastische trap. Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - Invincibel 0:1

13e minuut.
Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kakussyan passt de bal in één keer door. Mkoyan is nu in balbezit. Mkoyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Danayan geeft een hoge lob. Inworp. Janibekyan met een snelle inworp. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Onoyan is nu in balbezit. Kakussyan onderschept slim de pass. Kakussyan met een sublieme pass. Melikyan rent richting de bal. Melikyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sargsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sargsyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Melikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 098637073 55%, Invincibel 45%.
098637073 - Invincibel 0:1

65e minuut.
Kaputikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkoyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manoyan de bal. Tsaturyan rent richting de bal. Tsaturyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kaputikyan met de inworp. Poghosyan is nu in balbezit. Poghosyan geeft de bal voor. Safaryan heeft problemen om de bal te vangen. Safaryan draait met de bal, schiet en ... Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 098637073 50%, Invincibel 50%.
098637073 - Invincibel 0:1