Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzasar 098637073
defending Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Miadzielec is nu in balbezit. Harutyunyan rent richting de bal. Miadzielec onderschept slim de pass. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 1:0

4e minuut.
Miadzielec rent richting de bal. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Guzman heeft problemen om de bal te vangen. Guzman geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 2:0

6e minuut.
Klungelig pakt Jongbloed de bal. Jongbloed passt de bal in één keer door. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel. Kroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 3:0

7e minuut.
Soukiassyan probeert naar een medespeler te passen. Safaryan heeft problemen om de bal te vangen. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed heeft problemen om de bal te vangen. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Safaryan de bal. Guzman is nu in balbezit. Jongbloed probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Danayan is nu in balbezit. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Koroman met de inworp. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Poghosyan rent richting de bal. Poghosyan heeft problemen om de bal te vangen. Poghosyan geeft een lange en hoge pass. Piłsudski heeft problemen om de bal te vangen. Medveď onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Safaryan is nu in balbezit. Caudullo onderschept slim de pass. Caudullo probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kroyan met een harde bal richting middenveld. Caudullo kopt de bal weg. Daar is Miadzielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Safaryan is nu in balbezit. Lüüs verovert de bal door een tackle van achteren. Lüüs probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel. Kroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed draait met de bal, schiet en ... Kroyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Manoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Kroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lüüs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jongbloed de bal. Jongbloed probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 4:0

38e minuut.
Soukiassyan is nu in balbezit. Soukiassyan passt de bal met de wreef. Martinyan is nu in balbezit. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Manoyan trapt de bal weg van het doel. Caudullo kopt de bal weg. Kaputikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 27%, 098637073 73%.
Gandzasar - 098637073 4:0

46e minuut.
Soukiassyan speelt de bal door. Safaryan heeft problemen om de bal te vangen. Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec onderschept slim de pass. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 5:0

47e minuut.
Jongbloed passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miadzielec de bal. Onoyan is nu in balbezit. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Miadzielec rent richting de bal. Jongbloed rent richting de bal. Miadzielec is nu in balbezit. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Manoyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caudullo met een snelle inworp. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 6:0

55e minuut.
Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed passt de bal met de wreef. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Kroyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Daar is Martinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koroman rent richting de bal. Koroman passt de bal zonder na te denken. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Kroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Caudullo probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec passt de bal in één keer door. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 7:0

66e minuut.
Kaputikyan geeft een lange en hoge pass. Jongbloed rent richting de bal. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 8:0

70e minuut.
Guzman passt de bal in één keer door. Daar is Koroman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koroman probeert naar een medespeler te passen. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Guzman onderschept slim de pass. Guzman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manoyan de bal. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Kroyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 9:0

74e minuut.
Caudullo met de inworp. Casero controleert de bal met de borst. Casero speelt de bal door. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 10:0

76e minuut.
Klungelig pakt Safaryan de bal. Miadzielec is nu in balbezit. Safaryan onderschept slim de pass. Jongbloed onderschept slim de pass. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Martinyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koroman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed draait met de bal, schiet en ... Kroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - 098637073 11:0

84e minuut.
Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec probeert naar een medespeler te passen. Medveď met een sublieme pass. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 28%, 098637073 72%.
Gandzasar - 098637073 11:0