Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealMadrid2020 Gandzasar
Normal Tactiek defending
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 36.9
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski geeft een hoge lob. Medveď met een sublieme pass. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroman onderschept slim de pass. Koroman met een sublieme pass. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Karapetyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caudullo met de inworp. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jknavoryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed met een sublieme pass. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Casero geeft een hoge lob. Bakalyan rent richting de bal. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Koroman verovert de bal door een tackle van achteren. Koroman passt de bal in één keer door. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Jknavoryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:1

22e minuut.
Miadzielec is nu in balbezit. Berberyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Varteresyan geeft een hoge lob. Koroman heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Onoyan zijn tegenspeler op de grond. Onoyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Koroman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Koroman kan niet meer verder spelen. Theocharous komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Bakalyan geeft een lange en hoge pass. Lüüs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Met opzet legt Chitilyan zijn tegenspeler op de grond. Chitilyan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jongbloed is nu in balbezit. Bakalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed verovert de bal door een tackle van achteren. Jongbloed draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:2

41e minuut.
Doeltrap. Arcruni trapt de bal weg. Guzman kopt de bal weg. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tunboyacyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caudullo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Jknavoryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealMadrid2020 72%, Gandzasar 28%.
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:3

47e minuut.
Duzyan controleert de bal met de borst. Duzyan geeft de bal voor. Caudullo probeert de bal aan de voet te houden. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:4

54e minuut.
Medveď met een sublieme pass. Theocharous rent richting de bal. Theocharous met een sublieme pass. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:5

56e minuut.
Daar is Jongbloed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jongbloed passt de bal in één keer door. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Arcruni probeert de bal aan de voet te houden. Jknavoryan bokst de bal weg. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:6

58e minuut.
Kanyan geeft een hoge lob. Theocharous probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Theocharous passt de bal met de wreef. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec schiet op doel. Jknavoryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jknavoryan speelt de bal door. Guzman kopt de bal weg. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jknavoryan probeert naar een medespeler te passen. Guzman kopt de bal weg. Miadzielec heeft problemen om de bal te vangen. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Jknavoryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:7

68e minuut.
Chitilyan passt de bal met de wreef. Medveď is nu in balbezit. Guzman speelt de bal door. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:8

77e minuut.
Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzman geeft een lange en hoge pass. Karapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:9

78e minuut.
Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzman is nu in balbezit. Jongbloed speelt de bal door. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:10

81e minuut.
Guzman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caudullo de bal. Caudullo geeft de bal voor. Miadzielec heeft problemen om de bal te vangen. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Jknavoryan bokst de bal weg.

85e minuut.
Jongbloed controleert de bal met de borst. Jongbloed passt de bal in één keer door. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Jknavoryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:11

88e minuut.
Banciu passt de bal zonder na te denken. Jongbloed probeert naar een medespeler te passen. Karapetyan rent richting de bal. Miadzielec onderschept slim de pass. Miadzielec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealMadrid2020 67%, Gandzasar 33%.
RealMadrid2020 - Gandzasar 0:11