Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vrejok City Abovyan
Normal Tactiek 10ատ
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
19.9 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten weak
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Konovalov met een sublieme pass. Tsarukyan rent richting de bal. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Albino geeft een lange en hoge pass. Nigoghosyan heeft problemen om de bal te vangen. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallien is nu in balbezit. Gallien haalt uit met een fantastische trap. Mheryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Konovalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarov geeft een hoge lob. Albino rent richting de bal. Albino schiet op doel. Mheryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - City Abovyan 0:1

36e minuut.
Konovalov passt de bal zonder na te denken. Sarov rent richting de bal. Sarov speelt de bal door. Tsarukyan is nu in balbezit. Tsarukyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tsarukyan krijgt zijn hoofd ertegen. Hayrikyan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sarov zal de hoekschop nemen. Albino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - City Abovyan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrejok 84%, City Abovyan 16%.
Vrejok - City Abovyan 0:2

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ärtz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulacia komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hayrikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov speelt de bal door. Tsarukyan rent richting de bal. Tsarukyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nigoghosyan geeft een hoge lob. Inworp. Ulacia met de inworp. Daar is Ärtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ärtz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Kroyan komt het veld opgelopen. Ulacia met een snelle inworp. Tsarukyan is nu in balbezit. Tsarukyan passt de bal zonder na te denken. Ärtz rent richting de bal. Ärtz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Konovalov rent richting de bal. Konovalov passt de bal in één keer door. Tsarukyan heeft problemen om de bal te vangen. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vrejok - City Abovyan 0:3

82e minuut.
Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan met een sublieme pass. Ochman geeft een lange en hoge pass. Konovalov is nu in balbezit. Konovalov haalt uit met een fantastische trap. Mheryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrejok 74%, City Abovyan 26%.
Vrejok - City Abovyan 0:3