Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
098637073 FC SEROB MEC
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
3 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Delijewski rent richting de bal. Safaryan onderschept slim de pass. Safaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Kuberski de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski passt de bal in één keer door. Kaputikyan heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Peroni rent richting de bal. Onoyan is nu in balbezit. Peroni verovert de bal door een tackle van achteren. Peroni geeft een hoge lob. Pańczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:1

19e minuut.
Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoyan geeft een hoge lob. Safaryan rent richting de bal. Safaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Diaconeasa probeert de bal met de borst te controleren. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Harutyunyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:2

24e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:3

26e minuut.
Peroni probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Harutyunyan kopt de bal weg. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:4

39e minuut.
Doeltrap. Kroyan met een harde bal richting middenveld. Delijewski kopt de bal weg. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Kroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Diaconeasa de bal onder controle te krijgen. Peroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroni passt de bal in één keer door. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:5

41e minuut.
Inworp. Danayan met een snelle inworp. Chiculiţă met een sublieme pass. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Diaconeasa geeft de bal voor. Danayan kopt de bal weg. Soukiassyan probeert de bal aan de voet te houden. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 098637073 79%, FC SEROB MEC 21%.
098637073 - FC SEROB MEC 0:5

46e minuut.
Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Diaconeasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Harutyunyan de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:6

54e minuut.
Delijewski is nu in balbezit. Delijewski met een sublieme pass. Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Kroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Harutyunyan onderschept slim de pass. Harutyunyan geeft een hoge lob. Inworp. Peroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pańczyszyn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:7

57e minuut.
Chiculiţă speelt de bal door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn passt de bal in één keer door. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:8

61e minuut.
Delijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Delijewski geeft de bal voor. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn geeft de bal voor. Diaconeasa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:9

70e minuut.
Danayan probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă speelt de bal door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel. Kroyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Manoyan trapt de bal weg. Peroni is nu in balbezit. Peroni geeft de bal voor. Pańczyszyn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Delijewski probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa rent richting de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:10

83e minuut.
Daar is Onoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peroni is nu in balbezit. Peroni passt de bal met de wreef. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kroyan trapt de bal weg van het doel. Delijewski kopt de bal weg. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kuberski passt de bal met de wreef. Hanganu rent richting de bal. Hanganu geeft de bal voor. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:11

87e minuut.
Kuberski kopt de bal weg. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel. Kroyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Manoyan de bal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Soukiassyan kopt de bal weg. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn rent richting de bal. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
098637073 - FC SEROB MEC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 098637073 89%, FC SEROB MEC 11%.
098637073 - FC SEROB MEC 0:12