Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SEROB MEC 098637073
Attack Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Piloyan met een snelle inworp. Danayan met een sublieme pass. Manoyan rent richting de bal. Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Stec geeft een lange en hoge pass. Kroyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Manoyan heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 1:0

8e minuut.
Štěpaník kopt de bal weg. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 2:0

9e minuut.
Kroyan trapt de bal weg van het doel. Soukiassyan heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă speelt de bal door. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Piloyan controleert de bal met de borst. Szakály is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piloyan. Piloyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pańczyszyn kopt de bal weg. Diaconeasa is nu in balbezit. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 3:0

16e minuut.
Del Gobbo verovert de bal door een tackle van achteren. Del Gobbo geeft een hoge lob. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Kroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Delijewski de bal. Delijewski geeft de bal voor. Martinyan kopt de bal weg. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa schiet op doel. Klungelig pakt Manoyan de bal. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa rent richting de bal. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pańczyszyn rent richting de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa draait met de bal, schiet en ... Kroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Kroyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn passt de bal zonder na te denken. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel. Kroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Pańczyszyn is nu in balbezit. Chiculiţă is nu in balbezit. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harutyunyan de bal onder controle te krijgen. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Kroyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 4:0

39e minuut.
Danayan is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Kroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 5:0

45e minuut.
Szakály met een snelle inworp. Delijewski rent richting de bal. Delijewski passt de bal met de wreef. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 13%, 098637073 87%.
FC SEROB MEC - 098637073 5:0

47e minuut.
Diaconeasa speelt de bal door. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu passt de bal in één keer door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel. Kroyan bokst de bal weg. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Hanganu is nu in balbezit. Kaputikyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hanganu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diaconeasa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kroyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 6:0

52e minuut.
Diaconeasa controleert de bal met de borst. Diaconeasa passt de bal met de wreef. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Kroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 7:0

54e minuut.
Štěpaník geeft een hoge lob. Chiculiţă kopt de bal weg. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 8:0

55e minuut.
Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă met een sublieme pass. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 9:0

56e minuut.
Pańczyszyn speelt de bal door. Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft de bal voor. Kroyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pańczyszyn is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 10:0

58e minuut.
Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 11:0

58e minuut.
Chiculiţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spanilý komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cornea passt de bal in één keer door. Spanilý is nu in balbezit. Spanilý passt de bal in één keer door. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 12:0

69e minuut.
Klungelig pakt Danayan de bal. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Szakály passt de bal zonder na te denken. Spanilý rent richting de bal. Spanilý probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Kroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 13:0

71e minuut.
Hanganu passt de bal zonder na te denken. Spanilý met een sublieme pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 14:0

73e minuut.
Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn passt de bal met de wreef. Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanilý rent richting de bal. Spanilý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Spanilý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danayan is nu in balbezit. Spanilý verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Spanilý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanilý schiet op doel. Kroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 15:0

76e minuut.
Kaputikyan probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa met een sublieme pass. Hanganu rent richting de bal. Hanganu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Manoyan met een harde bal richting middenveld. Delijewski kopt de bal weg. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diaconeasa de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szakály met een sublieme pass. Stec rent richting de bal. Stec passt de bal in één keer door. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Paal! Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Kroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 16:0

88e minuut.
Spanilý is nu in balbezit. Spanilý passt de bal in één keer door. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - 098637073 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 15%, 098637073 85%.
FC SEROB MEC - 098637073 17:0