Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealMadrid2020 Invincibel
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Melikyan is nu in balbezit. Varteresyan begaat een overtreding. Melikyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babajanyan met een snel genomen vrije trap. Tsaturyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Jknavoryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Suzmenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Melikyan is nu in balbezit. Suzmenyan is nu in balbezit. Melikyan is nu in balbezit. Melikyan draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Arcruni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jknavoryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Duzyan speelt de bal door. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberyan verovert de bal door een tackle van achteren. Chitilyan rent richting de bal. Chitilyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Babajanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babajanyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Setrakyan de bal. Chitilyan is nu in balbezit. Chitilyan draait met de bal, schiet en ... Darchinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Suzmenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Suzmenyan geeft een lange en hoge pass. Chitilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitilyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yervinyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chitilyan passt de bal in één keer door. Voskanyan rent richting de bal. Berberyan onderschept slim de pass. Berberyan draait met de bal, schiet en ... Darchinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Invincibel 1:0

44e minuut.
Babajanyan is nu in balbezit. Chitilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Chitilyan passt de bal zonder na te denken. Berberyan is nu in balbezit. Berberyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Invincibel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealMadrid2020 57%, Invincibel 43%.
RealMadrid2020 - Invincibel 2:0

57e minuut.
Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan geeft de bal voor. Berberyan rent richting de bal. Berberyan schiet op doel. Darchinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealMadrid2020 - Invincibel 3:0

61e minuut.
Suzmenyan geeft een lange en hoge pass. Bakalyan rent richting de bal. Bakalyan geeft een hoge lob. Yervinyan geeft de bal voor. Tsaturyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melikyan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Janibekyan passt de bal in één keer door. Yervinyan is nu in balbezit. Chitilyan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chitilyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealMadrid2020 59%, Invincibel 41%.
RealMadrid2020 - Invincibel 3:0