Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gandzasar Ararat9
defending Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Daar is Twarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Miadzielec kopt de bal weg. Daar is Jongbloed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Miadzielec de bal. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed passt de bal in één keer door. Salkičić is nu in balbezit. Salkičić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Babayan met een harde bal richting middenveld. Twarkowski kopt de bal weg. Caudullo heeft problemen om de bal te vangen. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Caudullo passt de bal in één keer door. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed passt de bal in één keer door. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mardanyan rent richting de bal. Miadzielec rent richting de bal. Mardanyan onderschept slim de pass. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Casero verovert de bal door een tackle van achteren. Casero probeert naar een medespeler te passen. Caudullo met een sublieme pass. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Babayan de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sharoyan passt de bal zonder na te denken. Avagian is nu in balbezit. Jongbloed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jongbloed krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lüüs is nu in balbezit. Salkičić met een sublieme pass. Daar is Miadzielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Ararat9 1:0

37e minuut.
Miadzielec passt de bal zonder na te denken. Salkičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkičić passt de bal met de wreef. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Babayan geeft een hoge lob. Lüüs is nu in balbezit. Lüüs met een sublieme pass. Salkičić is nu in balbezit. Salkičić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jongbloed met een sublieme pass. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski passt de bal zonder na te denken. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Caudullo de bal. Jongbloed is nu in balbezit. Avagian maakt een afschuwelijke overtreding. Avagian krijgt een gele kaart. Jongbloed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caudullo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Avagian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 31%, Ararat9 69%.
Gandzasar - Ararat9 1:0

52e minuut.
Inworp. Salkičić met een snelle inworp. Daar is Jongbloed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jongbloed geeft een lange en hoge pass. Daar is Babayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Jongbloed passt de bal met de wreef. Caudullo is nu in balbezit. Caudullo passt de bal zonder na te denken. Jongbloed is nu in balbezit. Jongbloed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Mikaelyan trapt de bal weg. Twarkowski kopt de bal weg. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Caudullo kopt de bal weg. Salkičić is nu in balbezit. Salkičić passt de bal met de wreef. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jongbloed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongbloed schiet op doel. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Ararat9 2:0

79e minuut.
Mardanyan geeft een hoge lob. Inworp. Twarkowski met de inworp. Jongbloed heeft problemen om de bal te vangen. Jongbloed schiet op doel. Mikaelyan bokst de bal weg. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Ararat9 3:0

86e minuut.
Mardanyan rent richting de bal. Twarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarkowski speelt de bal door. Miadzielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzielec draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jongbloed rent richting de bal. Jongbloed haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miadzielec is nu in balbezit. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Ararat9 4:0

88e minuut.
Twarkowski speelt de bal door. Daar is Caudullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caudullo speelt de bal door. Miadzielec rent richting de bal. Miadzielec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Medveď rent richting de bal. Caudullo is nu in balbezit. Avagian rent richting de bal. Caudullo verovert de bal door een tackle van achteren. Caudullo probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gandzasar - Ararat9 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gandzasar 27%, Ararat9 73%.
Gandzasar - Ararat9 5:0